dimarts, 16 de febrer del 2010

Sec o mullat? Aquesta es la questió


Dimarts 16 de Febrer
21:30h Liga-
Rasters Vs Tukanla


Avui sembla que els deus ens deixaran jugar en sec, encara no es segur, ja que com sabeu son sers capritxosos. Això significaria acabar la lliga jugant contra el darrer classificat en un terreny on els jamaicans no estan venuts, ja que es pot dir que es un fet que els jamaicans en mullat son mediocres; Però com els serveis meteorològics ens informen aquesta jornada es molt possible que els rasters es trobin la gespa seca, i aquí si que son capaços de fer un joc sublim on l’únic rival es el pijama que es desa posat o els minuts musicals...

L’equip rasterià a caigut a la tercera posició i només un miracle faria aixecar el trofeu de la regularitat, però cal destacar no la pèrdua del títol, sinó la possibilitat de no pujar a honor si avui no es guanya, ja que las Tropas estan a 4 punts amb un partit menys, i els Insinceros estan a 6 punts, també amb un partit menys, i el factor gol en el seu favor.

3 comentaris:

Pep ha dit...

Avui amb samarreta negra i a trencar la ratxa. Jugarem amb neu i pilota groga? Repassarà el Francisco les línees de joc amb una pala?

Xavier ha dit...

Anem a guanyar i a complir l'objectiu plantejat a l'inici de la temporada (amb això hem d'estar més que satisfets) ... i si hi ha miracle, millor.

Pere ha dit...

O bé ens podem deixar guanyar per mantenir-nos a primera i a la segona fase seguir jugant partits més facils dels que ens trobariem a honor...