dimecres, 3 de febrer del 2010

Recta final


Dijous 4 de Febrer

21:30h Liga+

Rasters Vs Soniguales

A falta de 3 partits per disputar, l’equip jamaicà es situa líder de la categoria, i depèn únicament d’ell mateix per proclamar-se campió. Si estudiem els calendaris dels tres equips que es disputen el trofeu a la regularitat podem dir sense cap tipus de dubte que els jamaicans tenen els partits mes assequibles ja que hi ha dos equips en la zona de descens i un enfrontament directe contra Agua del Grifo; Agua del grifo per la seva part a de jugar vers Insinceros, situats a la quarta posició amb aspiracions d’ascens, vers Rasters i dos partits mes ja que es l’únic dels tres equips que ja ha descansat; Tsunamy per la seva part encara que no ha de jugar directament contra Rasters o Agua del Grifo, ha de jugar contra el quart (Insinceros), el cinquè (Las Tropas) i el sisè classificat (Wolof Team).

Dijous Els Rasters s’enfrontaran amb A.C. Soniguales.com un equip que esta lluitant per sortir de la zona de descens i segur que ho donarà tot per treure un resultat positiu del matx. Per aquest motiu no val sortir amb el pijama posat, perquè ja sabem de sobres que desprès toca jugar contra rellotge. Serà el primer pas per l’ofrena a la moreneta?

2 comentaris:

Pere ha dit...

A veure si demà comencem marcant nosaltres, que últimament sempre ens toca remuntar... I si pot ser, hem de mirar de deixar la nostra porteria a zero!!!

Pep ha dit...

Oju que plou, i els rasters en moll baixen pistonada.