dimarts, 9 de febrer del 2010

No hi hauran mes regalets


Dimarts 9 de Febrer

22:30h PPV

Rasters Vs Aguas varias


Avui l’equip jamaicà s’enfronta una vegada mes amb un terreny de joc mullat, durant tot el dia ha estat plovent i nomes a falta de 3 hores i ja sense llum solar que assequi la gespa artificial dels camps del vall d’Hebrón, ha deixat de ploure i no es preveu pluja durant el partit, que encara que es d’agrair, farà que els rasters es juguin el títol de lliga vers l’equip menys goleixat de la lliga amb un estat de joc que fa reduir molt el ja de per si, pobre moviment de pilota rasterià.

Això nomes vol dir que si ja era un partit prou difícil, encara ho serà més, i esta en totes les retines rasterianes aquell empat a l’anada en l’últim sospir i gairebé de miracle. Però aquesta vegada no es suficient treure un empat, si l’equip vol aixecar el trofeu ha de guanyar els dos partits restants, ja que els rivals pel títol no tornaran a perdonar un entrebanc.

Aquesta nit amb les baixes confirmades d’en Josep, en Rutxi i en Pep, l’equip alinearà un cop mes el porter Carles i d’ispondrà únicament d’un sol canvi esperant que la tornada d’en Lluis que ha estat entre cotons aquestes dues setmanes sigui sense sorpreses.