diumenge, 8 de febrer del 2009

Una oreja, en dos minuticos...

Rasters 3 Toricos de Teruel 3
(Daniel, Víctor i Lluís)

Partit més raro "que un perro verde", on els Rasters van poder sortir apallissats i van treure, a darrera hora, un empat miraculós.
Qui va fer les pregàries? qui va posar l'espelmeta a Sant Filet?

Toricos va dominar el partit des del primer minut, van marcar ben d'hora, i tot i l'empat d'en Daniel, van sobreposar-se i van arribar al descans amb l'avantatge de 3-1, fins i tot curt, pels mèrits i demèrits d'ambdós conjunts.

A la represa, imcomprensiblement (al parer del cronista), Toricos va cedir el domini als Rasters, que amb un futbol directe i primitiu va acular l'equip aragonès sense gaire perill, arriscant en les contres amb ocasions terulianes en tres u contra u ( que també al parer del cronista) el porter rastrerià va salvar amb solvència.

A darrera hora, un gol de Víctor, va posar als rasters dins del partit i, qui ho havia de dir, en Lluís, que no havia marcat un gol en tota la temporada, amb un certer cop de cap va fer pujar al lluminós l'empat a tres.

A la memòria quedarà les pèrdues de temps del porter terulià, les desicions arbitrals al límit del control d'alcoholèmia, els xuts de mig del camp d'en Xavier i els crits d'en Lluís.

Hi havia un altre titular: MENTRE EN RUTXI VA DE CONCERT