dilluns, 9 de febrer del 2009

10.02.2009 - Reivindicació histórica




Dimarts 10 Febrer 22:30h Rasters Vs Generalitat Obras Públicas

El deu de febrer de 1942 Mahatma Gandhi va començar la vaga de fam, en protesta per el seu empresonament. El 10 de febrer de 2009 ha de ser recordat perquè l’equip Rasters es va plantar i va dir al mon, soc equip d’honor i defensaré la categoria fins la mort. Els 4 gols, com els 4 tancs a la plaça de tian’anmen, ens semblen insalvables, però ens em de plantar davant i dir, NO! Aquesta vegada no passareu per sobre! Lluitarem per mantenir la categoria, perquè es l`ultima oportunitat que depenem de nosaltres mateixos... Empatar contra Generalitat ens faria esperar el ressorgiment de Toricos en l’ultima jornada, o be esperar que Heineken perdí aquest mateix dimarts contra Maradonianos i nosaltres els guanyem a l’ultima jornada...Perdre, ens posaria peu i mig a primera, només tindriem l`opció de posar espelmes a la verge dels miracles.

Amb les baixes confirmades d’en Pere per lesió, en Dani que es baixa forçada per ous, i en Rutxi que s’està confirmant com l`espònsor oficial de la temporada 2008-2009, Rasters ha tirat de l’Associació de Veterans Rasterians (AVR) i recupera Davidal. Esperem que aquest reforç d’or ens doni el plus necessari per dormir tranquils, esperant l’oportunitat a la següent lliga de guanyar-nos una plaça per la “Champions league”.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Demà heu de guanyar per collons! (els d'en Daniel)... i si pot ser, per mes de 4 gols per si de cas.

El partir d'anada el vam jugar sota la pluja, la pilota era incontrolable i gairebe tots els seus gols van venir per alt. Dema no tindrem excusa si perdem. A mes, els Maradonianos van poder guanyar-los amb 6, i seria imperdonable que nosaltres no ho fessim amb l'equip al complert (malgrat les baixes importants).

A assegurar la categoria!!!

Anònim ha dit...

Aquí, Pere, m´has agradat. "...la pilota era incontrolable".
Meravellós avantmatx, Víctor.

Anònim ha dit...

només per la crònica ja us mereixeu seguir a Divisió d'Honor. I sinó, almenys tindrem duels mítics a Primera!

Lluís Cadafalch ha dit...

Mentre no les tirin per alt...
avui hi hem de deixar el que l'hi han tret al Daniel!!!

tornarem a vencer!

Anònim ha dit...

Pep, avui t'has de treu l'espina del gol de "vídeos de primera" del partit d'anada i reivindicar-te deixant la porteria a zero!!!

Anònim ha dit...

No foteu tanta pressio a la gent que despres ens desinflarem abans de trepitjar la gespa (i les boles pneumatiques dels collons que omplen el terra del pis i la dona em fot bronca ..... jajaja)

"Jugueu i divertiu-vos" que deia el mestre

Xavier