dimecres, 11 de febrer del 2009

Fer els deures a darrera hora


Rasters 2 O.Públiques 2
(Víctor i Edu)

Segon partit consecutiu que els Rasters empaten al límit del final del partit, però, a diferència del darrer partit, aquest puntet té gust a ben poca cosa.

La primera part va ser d'un clar domini jamaicà, amb bona circulació de pilota, moviments interessants, col.locació defensiva... només hi mancava sentenciar el partit, a més del gol d'en Víctor.

L'equip dels funcionaris va apretar quelcom més a la represa i va trobar, amb gran efectivitat, situar-se davant del marcador. Massa premi per tan poc.

Els Rasters van continuar tenint oportunitats, però perdien serenor a mesura que s'acostava el final del partit. no obstant això, una calca del darrer partit, aquest cop a manca de 10 segons l'Edu rematava de cap un fora de banda ben executat.

Un empat que permet als Rasters dependre d'ells mateixos. Amb un empat contra l'equip cerveser confirmaria la permanència de l'equip a Divisió d'Honor. Serà un dels partits més importants de la llarga història del Rasters, que recuperarà per lesió a Daniel i al Kàiser de Sa Palomera, i per virus FIFA a Rutxi.

Menció especial als debutants de l'AVR, que, amb pundonor, van demostrar la seva qualitat i talent tot i la seva inactiviatat.

Hi havia un altre titular: UN TOTXO EN DEU SEGONS

Declaracions:
  • Davidal: Quina emoció tornar a sentir l'olor de vestuari
  • Daniel: Si, si, anestèsia local, una pilotada, uns tallets aquí i allà i ja està!
  • Lluís: Mira que si el torno a marcar jo!
1x1:

  • Pep: Poco trabajo
  • Josep: Con oficio
  • Davidal: Reaparecido
  • Lluís: Motivado
  • Dídac: Vertical
  • Victor: Incisivo
  • Xavier: Valiente
  • Edu: Cansado
  • Roman: Ahí

5 comentaris:

Vicmonty ha dit...

Hmmmmmmmmmm!!!

Llegir aquesta gran crònica un dia desprès del matx, es com quan et menges el crostonet just tret del forn...
La veritat es que les meves sensacions al partit van anar des de l’eufòria inicial just abans del partit, al consol de dependre encara de nosaltres mateixos a falta de 10 segons; passant per l’optimisme inicial , l’ impotència de veure des de la banda com ens remuntaven el partit , i l’obsessió desmesurada per empatar el partit com fos...
Nomes desitjo que a la pròxima lliga aprenem dels nostres errors i no llencem a la brossa 3 punts tan valuosos, com a l’anada contra Gene, que desprès els trobem a faltar.....

Anònim ha dit...

Hey!

Que mes volem que arrivar al darrer partit depenen de nosaltres i amb l'emocio a flor de pell. Per que si no hi ha emocio, ni excitacio ja no em moc de casa eh! ;-)

I no vam llençar 3 punts el dia de la pluja amb la Chene ... vam perdre 4 a 0 contra un equip que es va mostrar superior. Sempre que perdem llencem 3 punts ... i quan empatem 2!

Anim que tenim la paella pel manec o com diuen a Blanes "la vaca agafada pes cuyons" jajaja

Anònim ha dit...

Es fa extrany veure el partit des de fora com a expectador... Et mors de ganes d'entrar al camp, com quan estas a la "banqueta", pero saps que en cap moment et demanaran per canviar...

La veritat es que aquest partit l'haurieu pogut deixar sentenciat a la primera part. L'encert del seu porter i la falta d'un punt mes d'intensitat per part nostre ho va impedir.

A la segona part vam tenir els tipics 5 minuts de "pajara" i ja anavem perdent... sort de l'empat a ultima hora que va fer que mantinguessim la distancia de 3 punts.

Ara cal fer un bont partit contra els Heineken (si guanyem els passem davant) i encarar la segona fase amb ganes, i si pot ser, amb la majoria de partits amb l'equip al complert... mai haviem tingut tantes baixes de cop com en aquesta lliga!

Força Rasters!!!

Anònim ha dit...

vaig seguint amb passió el bloc nanos, només trobo a faltar una cosa, la convocatòria pel següent filet de bou quan és? mmmmm....

Anònim ha dit...

Ei Enric!

Jo ja ho vaig proposar després del partit contra els Maradonianos (llegeix-te la crònica), però ningú em va secundar... així que no em vaig fer pesat.