dimarts, 17 de febrer del 2009

The Last Time



Dijous 19 de Febrer
22:30h

Rasters Vs Heineken





Partit on no hi ha més oportunitats, no ens podem permetre perdre. Un equip que no sap com jugar a empatar, nomes pot fer una cosa... sortir a matar, i que sigui el que hagi de ser...

Si guanyem, quedarem els cinquens a la lliga d’honor, una posició merescuda per una temporada tan irregular, amb les absències constants d’en Rutxi i puntuals de l’Edu i en Dani el nostre equip de vegades a perdut la seva identitat, les jugades no sortien de memòria, per inèrcia, com en tants grans partits que guardo a la retina...

Si empatem, quedarem matemàticament salvats, però sisens, una posició mes que incomoda sàpiguen que els que arribaran apreten i molt;”Donde estan las llaves? Alsina Dellas” un equip que a passat per la primera divisió com una piconadora, cedint només 6 punts en tota la lliga; “No Pido” un antic conegut que inexplicablement va baixar de categoria i recordo amb temor, i un “Sexyneers Menphis” dels quals no sabem res, però si han deixat fora als famosos “Garraforma” i “Xurrasqueria Guti” els em de rebre com a mínim amb respecte.

Perdré es pitjor que ser merengue i recordar Tenerife... Encara que Generalitat es veu les cares amb Toricos, això no vol dir que no puguin donar la campanada i deixar-nos una temporada a d’infern.

Per tot això... nomes ens val una victòria i amb aquesta mentalitat afrontar una pròxima lliga molt mes dura.




Víctor Montaner (A ras de gespa)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre els Rasters sortirem a guanyar (almenys es la impressio que he tingut amb els mesos que en formo part). Una altra cosa: volem estar en una "lliga molt mes dura"? ... jo SI (o ... potser no cal). jajaja

Fins dema!
Xavier

Anònim ha dit...

El nostre honor ens diu que hem de mantenir la categoria...ara que amb el duel amb Xurrasqueria Guti els titulars ens sortirien sols. I parlant de titulars...ENS FAREM UNES CERVESES EL DIJOUS?

Anònim ha dit...

A veure si els Toricos ens donen un cop de ma i avui guanyen als Obres Publiques. Juguen a les 20:30, aixi que podrem saber abans de començar el nostre partit si ja estem salvats i mantenim la categoria o si ens cal com a minim empatar per no perdre-la

Anònim ha dit...

Sera dificil no saber el resultat de Toricos vs Chene ... pero prefereixo no saber-ho per mantenir l'emocio i la tensio.

Ah! Pep, per que no hem de fer les cerveses quan despres de cada match ho hem fet? ;-) ... o prefereixes treure el cava aquest cop!!!!

Anònim ha dit...

felicitats per la permanència. no sé encara com heu quedat vosaltres però Obras Públicas ha anat guanyant una part del partit.
Sort i esperem retrobar-nos