dilluns, 2 de febrer del 2009

Salimos a hombros, o con los pies por delante

Dijous 5 Febrer 21:30h Toricos Vs Rasters

Es compleixen gairebé tots els pronòstics (nosaltres vam punxar on no tocava) i quedem 4 equips disputant-nos salvar la categoria, en 3 puntets de diferencia... Txangurros es surt del perill i si aquesta setmana segueix desplegant el bon futbol dels últims partits ens pot donar una ma guanyant, al mes dèbil i amb mes possibilitats de perdre la categoria dels 4, Heineken.

Per la nostra part haurem de tirar de l’heroic “esperit gaviotas” per guanyar a un ferit Toricos que busca mantenir la segona posició. Encara que estan en una ratxa negativa, no deixen de ser els Toricos, i si volem treure els tres punts tan necessaris, haurem d’arrimar-nos a les astes del bou ferit i fer una bona feina...

Casi segur amb la baixa d’en Lluis, però recuperant (espero i desitjo) ,per fi, la columna vertebral dels Rasters, la tripla Dani-Edu-Rutxi, amb la qual l’equip es dibuixa i crea bon futbol... Esperem que la nostra devantera estigui a l’alçada i li guanyi la partida a en ¿Franz? “el Schumacher Torico”...


Víctor Montaner (a ras de gespa)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo seré baixa fins el partit dels Heineken...

La lesió del partit contra els Maradonianos era mes greu del que em pensava. Esquinç de segon grau, i com molt be va pronosticar en Víctor el dia del partit... tres setmanes de repòs i després potser tocarà fer recuperació.

Potser m’animo i vinc d’espectador al partit contra els Toricos.

Força Rasters!!!

Anònim ha dit...

S'espera que no passi factura l'actuació a Granollers de 4 rasters en actiu, en un temps tots ells, d'una hora i pico. A més de 3 integrants de l'AVR (Associació de Veterans Rasterians)