dimarts, 19 de maig del 2009

Aun no damos el brazo a torcer!!


Dimarts 19 Maig 22:30h
Rasters Vs Sexyneers Memphis

Les coses son com son, penúltims a la lliga a mes del doble de punts que tenim esta la salvació... Els Rasters mai han llençat la tovallola i crec que no ho faran ara, possiblement sigui l’ultima oportunitat d’agafar el tren de la permanència, ja que si a algú li em de donar el bitllet la lògica ens diu que ha de ser al sisè classificat, i concretament aquest es amb el que ens enfrontem avui mateix, Els Sexyneers Memphis son un molt bon equip que ens van fer anar de bòlit a l’anada, i es mes que segur que aquesta vegada ho tornin a fer, però crec amb fermesa que si aquest equip juga com sap i no la caga en la típica “jugada tonta” pot aconseguir el primer pas cap a una molt difícil salvació.

Possiblement no sigui objectiu al afirmar que els Rasters son un equip que mereix per mèrits propis estar en la mes prestigiosa de les lligues on participa... Jo personalment faré tot el possible perquè així sigui.

Que els Deus Jamaicans ens siguin benèvols.


5 comentaris:

Xavier ha dit...

Yeah! donarem guerra fns a final!
Sumarem els 3 avui!

Lluís ha dit...

si ho ha fet l'epañol per que no nosaltres eh eh!

TORICOS DE TERUEL ha dit...

hola, escolteu, dijous q ve estem en quadre. Em proposat de canviar el partit a vosaltres us va molt malament, penseu que si som campions d'europa s'haura de celebrar... Com ho veieu, fotem pressing a meiland aviam si ho podem moure!! ja direu!!

Toricos!

TORICOS DE TERUEL ha dit...

RASTERS!!! OJO! Vam demanar cambiar hora del partit i l'ha posat DIMARTS, que no us despisteu!!

Salutacions i fins dimarts!

Xavier ha dit...

Oído cocina!

Fins dimarts