dijous, 19 de novembre del 2009

Pundonor i barra o Punt d'Honor

Rasters 1 Agua del Grifo 1
(Víctor)

A les latituds geogràfiques on s'ubica l'Stadi Comunal de la Meiland fa que, quan la nit és humida i boirosa, el camp es posa molt ràpid, la pilota es fa incontrolable, i les transcisions i conduccions de pilota esdevenen utopies. En un terreny així, no és d'estranyar que el partit acabés amb un guarismes escassos i amb poques oportunitats per ambdós equips.

Es van avançar els hídrics amb una contra ràpida i els jamaicans van haver d'anar a remolc fins a la pentinada final del Víctor.

La primera part va ser de domini de l'equip contrari, amb poques ocasions. Els Rasters no trenaven, no xutaven i a la mitja part van canviar de posicionament al terreny de joc, passant del 3-3 habitual al 2-3-1, agafan les regnes del mig del camp. El partit es dominava, però les ocasions eren escases i les contres del rival van posar en perill el portal caribeny.

Al final, amb la conseqüent desesperació d'algun rival, es va poder esgarrapar un punt, que va fer justícia, si més no, a les ganes i domini dels Rasters a la segona part. Una altra història hagués sigut si hagués entrat la pilota del Pere sobre el xiulet final.