dimecres, 25 de novembre del 2009

Guanyar-se un Tossal



Rasters 6 Tukanla 3
(Víctor 2, Rutxi 2, Daniel i Xavier Braganzianno)

En el cor Raster és tan important fer un bon partit, com guanyar, com anar a fer un soparet cada jornada de descans. Ja ha esdevingut una tradició menjar-se un bon filet de bou i moure les ampolles de cervesa com qui mou la pantalla màgica del Pichi Alonso.

Aquesta vegada, els Rasters, aniran a sopar després un partit mogudet, treballat i remuntat, contra un contrari que més caldria que es desfogués cardant més sovint que no jugant els dimarts i els dijous, ja que faran mal a algú, més, si es troben sovint amb arbits tant incompetents com el Françoise.

Jugar contra el fanalet vermell de la classificació comporta que si no surts enchufat, en 10 minuts ja te n'han ficat dos sense adonar-te i aleshores costa ( si em permeteu) Déu i ajuda remuntar. Les oportunitats jamaicanes no trobaven els tres pals, i al final de la primera part en Victor igualava amb dues contres ben finalitzades. Tranquilitzava els Rasters, però encenia els Tukanla.

A la segona el partit s'encarrilà de seguida, amb més encert. Capitol a part va ser el sublim gol d'en Daniel Mulito, per enmarcar. Els Tukanla s'anaven encenen i buscaven explicacions estranyes, com la samarreta del lateral dret, fins i tot quan ja buscaven el Túnel de vestidors.

Declaracions post partit

Mourinho: han sido superiores
Daniel (SMS): T'has deixat les botes?
Pep (SMS): Si

Rastròmetre:

  • PM1: Acangurado
  • JP2: Facebook (añade amigos)
  • DM4: Monumental
  • LC5: Motivado
  • KP6: Assistencial
  • RX7: Afónico
  • VM8: Vàlium
  • XB9: Valioso

8 comentaris:

Vicmonty ha dit...

Gran cronica, que no desmereix per res el gran partit pre-tossal.

No es per treure-li valor a en rutxi, pero vaig ser jo, just despres que ens clavesin el segon gol, que vaig propossar el canvi d'estrategia....

Mai m'hagues imaginat que em faria tanta il·lusió considerar-me el Valium del equip!

Pere ha dit...

Molt bona cronica, si senyor! tret de que abans de que en Victor marques el primer, si que vam "trobar" un dels tres pals en la meva rematada de cap, catxis!!

Crec que ja juguem millor amb el 2-3-1 que amb el 3-3, sempre i quant es pressioni a dalt, un dels tres mitjos tingui un caire defensiu (en Daniel va jugar de fabula) i no es deixi treure la pilota al contrari amb facilitat. Si els deixem tocar i ens arriben al mig del camp trenant i amb superioritat, els dos de darrera estem venuts...

Xavier ha dit...

M'ha fet molta gracia lo de "Acangurado"! jajaja

He anat a mirar l'estadística de tarjetes i he vist que els Tukanla són líders (per cert, no sé què és una tarjeta verda) ... i els Rasters tot el contrari (en Pere trenca un impecable full de servei jejeje). Definitivament els falta cardar.

Som-hi cap el Tossal!

Pere ha dit...

Ah! i m'he oblidat de dir que el 1x1 es molt bo, tant els qualificatius com l'identificador de lletres i numeros de cada jugador.

enric ha dit...

buenas rasters, demà els veterans tornem al temple! salut i filets de bou!

Lluís Cadafalch ha dit...

Bé molt bé i molt bo el filet de bou

he dit

Pere ha dit...

Lluis, no has dit res dels Aromes. Va ser tot un detall per part de la Raquel...

Lluís Cadafalch ha dit...

ostres si Pere! gran detall de la Raquel!
potser hi tornarem un altre dia... potser??? nooo segur!!!