divendres, 13 de novembre del 2009

Golejar i dormir una estoneta

Rasters 8 A.C.Soniguales 4
(Albert 3, Pere 2, Daniel, Victor i Edu)

El partit es presentava a priori assequible, davant del fanalet vermell, però tot i així, i amb les baixes de Rutxi i Braganziano, l'equip va sortir endollat (enchufat, vaja).

L'equip resolia al contraatac, esperonat per les mateixes declaracions de la jornada anterior, i s'arribava al descans amb un 3-1.

El rival tenia una bona davantera, amb un ariet corpulent que a la mínima posava a prova al porter caribeny (ahir de verd). Però les contres dels Rasters van sentenciar el matx posant un momentani 7-1 a favor. A partir d'aquests moments l'equip es va posar el pijama, sense posar el despertador, i li van caure 3 gols com tres sols. A les darreries es va maquillar el resultat amb el vuitè gol de la nit.