dimecres, 23 de setembre del 2009

Morir lliutant



23 de Setembre

21:30h Canal+

Vuitens de Final

Rasters Vs AHR




Ahir es va confirmar el fixatge de l’Albert desprès del bon gust que va deixar en la seva sessió l’anterior temporada, la secretaria tècnica va lluitar per fer-ho realitat i ahir a la nit es va fer oficial.

Aquesta nit el nou fixatge no podrà lluir-se, ja que te obligació amb la “selecció absoluta” tan mateix en Daniel Chigrinsky està a hores d’ara lluitant amb els advocats per tal de no ser-hi també reclamat. El Kàiser de sa Palomera esta de gira mediterrània i no podrà assistir.

Per tot això, l’entrenador jamaicà ha fet pujar del filial a en Jaume i Otger. Aquesta nit els rasters jugaran vers dos grans rivals, un l’equip que va aconseguir doblegar amb contundència als Toricos, i l’altre el sobreesforç de jugar dos partits seguits, a la qual cosa no hi estan gens acostumats.

Donades les nombroses baixes, els jugadors que no tenen els automatismes de l’equip, la qualitat del adversari , el cansament físic acumulat en el partit d’ahir, les curses mercedianes d’alguns i el fet de la eliminatòria a partit únic nomes em resta dir:

Ave Meiland, moritutem te salutam

1 comentari:

Pere ha dit...

Una de les coses que em va alegrar mes despres de tornar de la "gira Mediterranea" un dia abans, es que al cap de poques hores hi havia un partit dels Rasters!!!

Ja tenia "mono" de jugar, despres d'una setmana d'espera, i el partit va ser d'aquests que valen molt la pena jugar-los i que es recordaran durant anys...

Pep, volem llegir la cronica!!!!!

Força Rasters!