dijous, 10 de setembre del 2009

Històric

Rasters 7 Huevos Fritos 3

(Victor 4, Daniel, Rutxi i Xavier)

El titular de l'article sembla donar a entendre un partit èpic, trepidant, amb un títol en joc,...i només vol definir que per primera vegada, en la dilatada història dels rasters, es passa la primera ronda de copa des de que l'equip juga a futbol7.

L'equip es presentava amb la mateixa plantilla de l'any passat, amb les baixes d'en Roman i en Kàiser de sa palomera, per motius personals amb permís del mister.

L'equip contrari era bo al davant i fluixet darrera, amb un porter peculiar capaç del millor i del pitjor. Podríem dir que l'equip eren dos "10" boníssims i punt.

Els rasters van anar sempre al davant del marcador, tot i l'empat a 3 del descans, amb la sensació de "uy, uy, que patirem". la tàctica del 3-3 va donar fruit gràcies al treball de l'eix de l'equip (Rutxi-Xigrinski) amb bons recolzaments a les bandes i amb uns puntes, que si més no en aquest partit, amb punteria. El porter rasterià va tenir una primera part lamentable, i una segona on va recobrar la memòria de fer de porter.

Hi havia un altre titular: "QUÈ TAL LES VACANCES?"

Les declaracions no les poso per què perdo la memòria amb molta facilitat.