dimecres, 1 d’abril del 2009

Tres puntets i un Tossal


Rasters 3 Txangurros 2
(Rutxi, Víctor i Román)

Tot i que escric aquesta crònica quan ja ensumo l'olor del filet de bou, guardo a la retina dels meus ulls la primera victòria dels Rasters en el campionat de clausura de divisió d´honor.

Aquest any sembla que l'equip li té presa la mida a l'equip de Lagunak, amb dues victòries i un empat, tot i la sobrietat i la contundència que demostren damunt el terreny de joc. Els jamaicans van tornar a sortir amb un 3-3, ben cobert darrera amb les incorporacions desitjades de Daniel i el Kàiser de Sa Palomera i davant, tot i l'absència de l'Edu, en Rutxi va exrecir de referència a l'hora de construir.

No va ser un partit brillant, i més al final, quan amb l'equip aculat, els "centollos" van penjar diverses pilotes a l'àrea, amb els conseqüents patiments... El resultat, tot i ser just, va ser en tot cas el millor, ja que l'equip necessitava els tres punts per gaudir de les dues jornades de descans i un merescut filet.

El partit va tenir la novetat d'un nou àrbitre, que per edat, se li recriminava parlant-li de vostè. Com darerrament amb els abitratges: espectacular.

Hi havia un altre titular: VICTÒRIA DEDICADA AL RASTERET GERARD MERCADER

Declaracions:
Pere: Surt d'una vegada amb els genolls pel davant!!
Xavier: Ja no sé que explicar-li al meu fill...
Josep: Així que han dit coses de mi al bloc??Els Toricos? l'11?

1x1:
Pep: Correcto
Josep: Bien
Daniel: Controlador
Lluís: Cierre
Pere: El retorno del Kàiser
Rutxi: referencia
Victor: Apostó y ganó
Xavier: Palito a palito
Roman: Goleador

5 comentaris:

Xavier "Palote" ha dit...

Redactor en cap! t'ha anat d'un pèl per que si et presentes al Tossal sense la crònica no sé que hauria passat! ;-)

Un filet! que ens el mereixem!

Pere ha dit...

Que macos que hem quedat tots a la foto!!!

Pep, cada cop costa mes que surti la cronica post-partit, i aquest cop no hi havia l'excusa de l'empat o la derrota... Pero com que tot lo bo es fa esperar, no t'ho tindrem en compte. Com sempre, m'ha agradat moltissim.

Ah, i et salva que els de la Meiland (yotelosoluciono) encara son mes lents. No han sortit encara els resultats de la setmana passada...

Apa, fins aquest vespre a la "concentracio"!!!

rutxi ha dit...

Jo més q de referència vaig fer de boia-n krkic... ens veiem ara tot fent el filet...

anonim???? ha dit...

ANUNCIO AL BLOG, QUE AQUESTA NIT AL TOSSAL, HI HAURÀ UNA BOMBA INFORMATIVA...

AL LORO!!!!!!!!

mulito ha dit...

com sempre, bonissima la cronica (tant com el filet de bou que hem menjat avui). Trobo que hem sopat molt bé, hem parlat molt de futbol, hem resolt molts aspectes tàctics i seguirem jugant de la mateixa manera...rasters forever. Bona nit diu en Mulito