dimecres, 22 d’abril del 2009

Li tenen presa la mida

Rasters 4 Dep.Arlanza 1
(Rutxi, Gabi i Víctor(2))

A tot bon campionat ( i aquest ho és en escreix) sempre hi hi ha un equip modest que , per A o per B, li té presa la mida a un dels equips aspirants al títol. I des de la modèstia que caracteritza als rasterians, aquesta temporada són la bèstia negra del campió de l'Apertura.

Per a què tot això passi, s'hi ha d'afegir el grau de motivació, les ganes de trencar la ratxa post-tossal, que es tingui una engruna de sort i que surti allò que un intenta... No ens hem d'enganyar:
-El primer gol d'en Rutxi són d'aquells que n'entren un de cada 10
-Els gols de la tranquilitat d'en Víctor són tan inverosímils con l'errada del doble penal del darrer partit.
-Les aturades d'en Pep, sonen a que s'ha venut l'ànima al diable.
-La defensa de la pilota de l'Edu a les cantonades són de manual.
-...

Fins i tot es miraven, amb curiositat i èpica, la marca dels tacs a l'espatlla d'el Kaiser, més contundent que mai, amb les botes noves. Alabaven els retalls del Roman, la velocitat d'en Xavier i la colocació d'en Lluís.

Davant les importants baixes de l'equip, les incorporacions van rendir a un alt nivell, convidant-les a repetir en cas de necessitat.

El partit es va posar de cara, i arribar al descans amb un avantatge de 2 gols, donava certa tranquilitat, tot i que els jamaicans són conscients que, tard o d'hora en tot partit, arriben aquells fatídics "minutos musicales". Aquests minuts es van superar amb penes i treballs, aferrant les dents i sortint amb contratacs que agafaven la defensa dels Deportivos en problemes. Deportivo Arlanza és un gran equip, que pateix de nervis jugant en contra de marcador, fet que els Rasters van aprofitar altra vegada i sumar la segona victòria.

Aquest cop, en Víctor, va pagar les cerveses, tot i que, amb el primer glop, l'Higuain ens va fotre la nit.

Hi havia un altre titular: EL TOURMALET NO S'ACABA MAI, NO HI HA BAIXADES.