dilluns, 2 de març del 2009

Termòmetre a la lliga


Dimarts 3 de Març 21:30 Rasters Vs D.E.L.L.A.D.


Comença una nova lliga a la màxima categoria, els Rasters afronten amb un objectiu clar, encara que no fàcil, no patir les ultimes jornades pel descens i lluitar per estar el mes amunt en la classificació possible... Hi ha Rasters que no es marquen com objectiu la zona tranquil·la de la taula, aspiren a més, lluitar per una plaça a la champions es possible, però tenint 2 conceptes molt clars:



  • La tàctica 2-3-1 ens fa millor equip, sempre que la tripla Dani-Rutxi-Edu figuren a la convocatòria, si no s’acompleix aquesta premissa, aquesta tàctica es torna en la nostra contra, agafant massa riscos i tenint grans dificultats per crear un joc fluid. Modestament crec que si la tripla no esta al complert es mes efectiva la 3-2-1 o 3-3 que Rasters venia fent antigament.

  • L’altre punt, no menys important son els “minuts fatídics”, en una competició d’aquest nivell no ens podem adormir 5 minuts, dotat que el contrari no perdona i com a succeït tantes vegades, desprès de la “becaina” els Rasters es veuen obligats a remuntar un partit que s’ha posat molt coll amunt...


El destí a volgut que en la primera jornada els Rasters siguin per els altres equips de l’anterior lliga, el barem amb els nou vinguts, Rasters s’enfrontarà al actual campió de primera divisió, un equip que només va cedir 6 punts en tota la lliga, cal remarcar que les úniques dues derrotes les va patir jugant amb els altres dos equips que l’han acompanyat a la lliga d’honor.

Els nostres informadors ens comuniquen que es un equip sense estrelles però molt sòlit en totes les tasques, però no hi ha cap dubte que si Rasters juga el seu partit, pot aconseguir els tres primers punts, i demostrar que la lliga d’honor no es un passeig triomfal per cap dels rookies.

Com a noticia d’última hora, el pichichi Rasterià sestà recuperant d’un procés gripal i no se sap a dia d’avui si demà estarà a ple rendiment, però el que si es segur es que estarà amb l’equip sigui 5 o 50 minuts. Aquesta possible baixa pot donar minuts al 7 inicial com a punta a en Xavier o en Roman.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jugar el dia de Sant Medir, és com pel Betis jugar el dilluns de Pasqua, pel Tenerife el dia de Carnaval i per Osasuna Sant Fermín...però a la Meiland hem d'anar amb una mitja i un calcetí.

Anònim ha dit...

Pep! alguns Rasters no vindran amb "una mitja", vindran amb una Marato sencera! jajajaja

Anònim ha dit...

En l'argot rasterià un calcetí és una marató.

Unknown ha dit...

Ei no hi ha crònica del partit??? Com va anar???
Volem saber si són tant bons aquests que van arrassar a 1a divisió.
Ja podeu menjar filets que ens veiem les cares en 2 setmanes eh!!
Un "torico"

Anònim ha dit...

Va Pep q els Toricos volen saber com vam punxar jejeje sense maratons haguéssim guanyat, s'ho juro!

Anònim ha dit...

Ei Toricos, si ens llegiu, perquè no poseu un link del nostre bolc al "Mundo Teruliano"? Un LKG ja us ho va reclamar fa unes quantes setmanes, però la vostra redacció no li va fer cas...

Unknown ha dit...

Ja li diré al director del Mundo Terueliano.