dilluns, 16 de març del 2009

Com el Manolo i el Quimi

Rasters 1 Sexyneers 4
(Edu)

A la primera jornada del torneig de clausura de la divisió d'honor, els Rasters van agafar-se al fanalet vermell i molt han de canviar les coses si el volen deixar i no quedar-se com el fantàstic grup dels 80.

És cert que la joventut dels de Tenessee i la seva velocitat va convertir el partit, i sobretot la primera part, en un anar i venir que dificultava el trenar més de dues passades seguides. El partit s'assemblava massa al de la setmana anterior: Un dos a zero en contra i la possible remuntada amb el gol de l'Edu abans de la mitja part feien pensar en l'empat... Però amb el 3-1 de falta ( les maleïdes faltes... no hi haurà un partit que no els marquin un gol de falta? o de còrner?) l'equip es va descompondre i les triangulacions eren especulacions, es va passar al joc directe, individualista i, per què no dir, trist. El quart dels surenys, va deixar el marcador massa contundent. Els tres xuts al pal dels rasters mereixien quelcom més.

Serà la primera divisió la que pertoca als Rasters?
El míster es menjarà la mona de pasqua? o és que ja no tindrem padrí?
Anunciarà aquest rotatiu, la setmana vinent, les possibles incorporacions per l'any vinent per alegrar l'afeccionat jamaicà?

Hi havia un altre titular: AIXÒ ELS VA MASSA GRAN