dilluns, 9 de març del 2009

Mal dia per tirar caramels...

Rasters 2 Matarile lire lire 3
(Xavi 2)

Va ser un mal dia per començar el torneig de clausura a la màxima categoria. Els rasters van sortir a jugar, com aquelles colles de Sant Medir, afartades pel tiberi i la beguda, llençant caramels a tort i a dret i un partit que s'hagués pogut guanyar.

L'equip dels manyans arribava amb l'aureola de campions de primera del torneig d'apertura i es podria dir que és un equip de bones maneres, sobretot davant. Aquest fet el van descobrir els Rasters, quan el 0-2 ja lluia al marcador. A partir d'aquests moments l'equip jamaicà va ser superior en domini i ocasions, llàstima que un cop aconseguit l'empat, una falta treta amb destresa per l'equip rosat, va suposar el marcador definitiu, tot i estar encara a la primera part.

La segona va ser un domini constant per part dels Rasters, amb poc joc i jugades molt poc trenades. No es baixava en cap moment la pilota i no s'aixecava en cap moment el cap.

Espectacular actuació de l'arbitre del partit, que no va incidir en el marcador, i si en els ànims dels dos equips que vèien decisions preses en un estat, com a mínim, intoxicat.

Hi vaia un altre titular: SOTA LA PLUJA ES PERDEN ENTERS