divendres, 28 de novembre del 2008

Singin'in the rain

Rasters-0-O.P.Gen.Catalunya-4-

Lamentable partit, el que van disputar els Rasters ahir a la nit. Tot i jugar contra un equip que partia d'una posició inferior a la classificació.
Metereològicament la nit era de gossos i sentimentalment va ser per plorar. El primer gol, un altra vegada de rebot i al primer minut va desorientar als Rasters d'una manera que feia temps que no es veia. No sortia cap jugada, la pilota no es controlava, l'equip jugava descolocat i el porter emulava el protagonista de la pel.licula del titular.
La primera part va acabar amb un 3-0 en contra, es mantenia l'esperança fins que la puntilla del quart va ensorrar l'equip "jamaicà".
Cal destacar el drenatge del camp i el cobert de les banquetes.

Hi havia un altre titular: OBRES PÚBLICAR FA UN ESVORANC ALS RASTERS