dimecres, 19 de novembre del 2008

Excuses de mal bevedor


Ràsters-0-Toricos-2-

De la mateixa manera que es diu que qui guanya electoralment Ohio guanya les eleccions nord-americanes, també es diu, en determinats cercles estadístics, que el partit després d'un Tossal es perd. I es pot perdre de moltes maneres, i amb moltes alegacions.
No serveix d'excusa el fet de començar un partit amb un gol de rebot en contra als 30 segons (gol que no va veure l'arbit, que va xiular còrner). No serveix d'excusa les ocasions perdudes, la mitja dioptria que li va faltar al porter rasterià al segon gol ni la manca d' espinilleres d'alguns jugadors.
Tot i així, els Rasters no van perdre mai la cara al partit, que amb una mica de sort, haguéssin fet sofrir més al lider de la competició. Líder solid, que una vegada més, va ser molt fort en defensa i resolutiu en les poques ocasions que va disposar entre els tres pals.
Els Rasters tenen eines per mantenir la categoria, cada vegada més ajustada i en vistes als partits jugats, capaços del millor.

Declaracions post-matx:

Rutxi: "Hem de canviar el sistema, s'ha de passar del 3-3 al 2-3-1..."
Pep: "Demano disculpes a l'afició, pel segon gol, al Kameni li va passar el mateix i encara el volen renovar..."
Xavier: "On s'ha ficat en Lluís?"

1x1

Pep: Kameni
Josep: Expeditivo
Daniel: Adelantado
Pere: Batallador
Rutxi: Haciendo series
Víctor: Sin suerte
Xavier: Amonestado
Edu: Cumplidor
Roman: De menos a más



4 comentaris:

Vicmonty ha dit...

La veritat es que unes hores depres, vist sense el "calentón", i crec que no seria insensat dir que aquest partit com l'ultim que vem jugar contra ells, corresponia una X a la casella de la quiniela...

Com apuntes, aquest any no es l'any de les pallises i els "sets" en contra... no dic que amb aquest començament es pugui guanyar la lliga pero una molt digna 3ª/4ª posició, creec que estem en condicions de lluitarla.

Anònim ha dit...

Tot i que abans de començar, vist com esta anant d’ajustada aquesta lliga, hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips (o empatat com diu en Victor), rebre un gol de rebot en la primera jugada quan encara ens estàvem situant al camp, va ser determinant.

Els Toricos van sortir a pressionar molt amunt i amb moltes ganes, però mica en mica van anar reculant i van optar per defensar el resultat i sortir a la contra. Crec que al final de la primera part varem tenir un parell d’arribades per igualar el marcador, però és un equip que es defensa molt bé i al que costa molt marcar quan es repleguen. De fet, els tres cops que ens hem enfrontat amb ells, mai hem guanyat i només els hi hem pogut fer un gol... A veure si canvia la sort al partit de tornada!!!

Anònim ha dit...

Ep, que m'he oblidat de comentar-ho...

Molt bo l'1x1, a la crònica del partit dels Maradonianos el vaig trobar a faltar.

Xavier ha dit...

Hey rastafaris! jajaja

Molt bona la cronica Pep ... i l'1x1 esta clar que ha de ser en castella eh!
I la conclusio treta despres d'una jornada de Tosal cal tenir-la en compte (o no!!!).

En la cronica del blog dels Toricos fins i tot tenen declaracions dels rivals. N'hi ha una de'n Victor Raster.