dimarts, 29 de gener del 2008

SORTIR A JUGAR AMB EL PIJAMA POSAT

24 de gener
Rasters 2 No Pido 4

Pep, Sergi, Jaume, Daniel, Pere, Rutxi, Víctor, Edu i David

0-1
0-2
0-3
0-4
-----
1-4 Pere
2-4 Edu (de penal)

Mantenir la categoria serà una feina molt difícil pels Rasters si no es canvien certes actituts. L'afició ja està assenyalant als jugadors per la forma que està començant els partits: ADORMITS.
Un equip no mereix estar a Divisió d'Honor si surt sense haver sentit el xiulet d'inici, com qui no sent el despertador a matí, o demana 5 minutets més.

Els primers minuts es van jugar amb superioritat numèrica, i ni així. En David va arribar tard, amb el 0-0 i, quan escalfava la banda, els rasters ja perdien 3-0. En Pep, va tocar 4 boles, per recollirles del fons de la xarxa, en tota la primera part, el punt de mira dels davanters era d'escopeta de fira. Els contraris no podien demanar més (joc de paraules amb el nom de l'equip).

La segona part va ser com qui fa un maquillatge arregladet per què l'equip es pogués fer, amb menys vergonya, la foto de sotscampió de la champions. Amb tot, l'equip no va perdre la cara al partit i amb una mica de sort als metres finals, s'hagués pogut parlar d'esgarrapar algun puntet.

1x1

Pep: Pijama de ratlles
Sergi: Pijama a quadres
Jaume: Pijama de senyor
Daniel: Pijama del Barça
Pere: "Qui va posar el despertador?"
Rutxi: "L'Enric"
Victor:" però si no ha vingut!"
Edu: "5 minutets més!!!"
David: Rentant-se la cara

2 comentaris:

Vicmonty ha dit...

Com es nota que quan fa mal recordar... els comentaris no arriben.

A veure si el proxim partit hi soc....

Nomes hem perdut una batalla, pero no la guerra!

Rasters ha dit...

No s´ha entès l'1x1: el "però si no ha vingut!", era un comentari que feia el Víctor de l'Enric, que era qui havia posat el despertador.

Veig que la gràcia no s'ha entès, és com explicar un acudit...