dissabte, 19 de gener del 2008

DEJA VU!!

10 de gener de 2008
Rasters 4 - Txangurros del Lagunak 4
0-1
0-2
1-2 Victor
2-2 Victor
-----------
3-2 Edu
3-3
4-3 Edu
4-4

Els Rasters van tornar a deixar escapar dos punts a pocs minuts d’acabar el partit, i va ser de nou a causa d’una falta perillosa assenyalada a la frontal de l’àrea. El xut va ser refusat per la tanca i el rebot va afavorir al rival que va afusellar (amb més sort que encert) al pobre Pere, qui va haver de sacrificar-se per l’equip i tornar a la seva antiga feina de porter.
El partit va ser molt treballat i es va demostrar un cop més que a divisió d’honor no regalen res i que cap equip és dolent. Tot i jugar contra el “farolillo rojo” (argot carrusel), el partit es va complicar moltíssim, i sense adonar-se, els Rasters es van trobar amb un 0-2. L’oportunisme i també virtuosisme d’en Víctor (va marcar un gol de taló de difícil execució) va igualar el marcador fins arribar a la mitja part.
A la represa l'Edu va posar per davant als Rasters, però en un altre u-contra-u del davanter més incisiu dels Txangurros (que va superar per velocitat en varies ocasions a en Daniel) va igualar el partit. Un segon gol de l’Edu després d’una jugada trenada va avançar de nou els Rasters, però com ja s’ha comentat al començament d’aquesta crònica, una falta molt semblant a la de l’últim partit contra els Tukanla, va suposar el definitiu empat...Deja vu!
Els Rasters van tenir encara un parell d’oportunitats de marcar, però el resultat ja no es va moure. Esperem que aquests quatre punts que s'han deixat pel camí en els dos últims partits no els hi passin factura al final de la lliga per mantenir la categoria...

1x1
Pere: Resignado
Lluís: Seguro
Daniel: Superado (amb molt respecte)
Jaume: Luchador
Sergi: En progresión
Víctor: Oportunista
Dídac: Valor añadido
Edu: Referencia

2 comentaris:

Rasters ha dit...

Impecable crònica del partit, és com si veiés les escenes del partit, i les cares dels jugadors als vestuaris un cop finalitzat.
Ni el Matias Prats pare... al cel sigui.

Vicmonty ha dit...

Gracies Pere... no crec que ningú que va estar en aquest partit fes la cronica millor...

Nomes una breu estona en aquest partit es va veure el Victor que van fitxar els rasters... tornaré

Titi Monty