dissabte, 19 de gener del 2008

DANIEL DECIDEIX

15 de gener
Rasters 5 Activa't 4
(Pep, Sergi, Jaume, Daniel, Lluís, Víctor, Edu, David)

1-0 Sergi
1-1
1-2
1-3
2-3 Sergi
2-4
3-4 Lluís
----------
4-4 Víctor
5-4 Daniel


L'ampolla sempre es pot veure mig plena o mig buida. Es pot dir que feia quatre jornades que no guanyaven els Rasters o que en feia tres que no perdien.
El fet ireefutable és que en Daniel Mulito, en una acció que es recordarà en les retines de tot seguidor rasterià, va decidir el partit marcant un gol amb totes les lletres. GE, O I ELE.

La primera part va ser molt boja, es van marcar 7 gols. Semblava que els porters no existissin. Xut que es feia, pilota que acaronava la xarxa.

En la represa (inici de frase copiada de la crònica del Pere) els Rasters van situar-se molt millor en el camp, van aferrar els marcatges i van dominar. Tot i les ocasions dels Activa't el fet és que van afluixar el pistó. La forma física, aquesta vegada, va ser millor la rasteriana.

Cal mencionar que tots els gols dels rasters van ser d'una bellesa incontestable, tot i que el del Lluís pot semblar de pissarrí.

1x1

Pep: De menos a más
Sergi: Goleador
Jaume: Mejor atrás
Daniel: Decisivo
Lluís: Enlluernado
Víctor: Virtuoso
Edu: Omnipresente
David: Poderoso

3 comentaris:

Lluís Cadafalch ha dit...

gran crònica,i gran remontada i gran Danielinyooo, tens raó els portes no van existir a la primera part, però a la segona només en va apareixer un i portava l'escut dels Rasters al pit!!!!

Pel que fa a la meva lamentable actuació, res a dir, ara, el gol va ser un detall de qualitat, ho vaig fer volguent tot i el xut de pissarrí.

a pel titooool! jeje

Anònim ha dit...

Enhorabona a tot l'equip per la remontada, i en particular a en Sergi, que es va estrenar com a golejador !!!

Ja li vau fer el tipic "bressoleig" en honor a la seva inminent paternitat cada cop que va marcar?

Vicmonty ha dit...

Realment estic enganxat a aquest blog, el miro avans d'anar a dormir tots els dies.... L'he trovat tant a faltar..........

Realment va ser un partit mol disputat, crec que a la segona part vam jugar com un sol raster, amb un sol cap i un gran cor...

Dani, I love your game

No tinc mes paraules