dimarts, 2 de novembre del 2010

Les presses del porter-cronista


Rasters 1 Benneton 1
(Daniel)

Si el partit es juga dijous i a continuació ve un cap de setmana llarg, passa que arriba el dimarts al matí el cronista es troba amb els pixats al ventre, sense la columna escrita i el redactor de l'avantmatx demanant pas per l'esquerra.

A hores d'ara ja no recordo res. El Pere segurament tampoc, o potser el seu partit extraordinari al mig de la defensa, o potser.... segur que no ho recorda res més.
Tampoc recordo com no vaig arribar a refusar un xut massa llunyà que significava l'1-0, a favor d'un equip que no li van aguantar les forces inicials i que amb penes i treballs va aconseguir un empat.

La victòria hagués significat colocar-nos en segona posició i abandonar la part mig compromesa. Aquesta nit juguem contra els liders, podrà ser una victòria amb signes d'ascens o una derrota de fanals vermells.

Nova secció: Anàlisi de noms d'equips

A la crònica anterior ja fèia referència al nom de PTOP, inicials a determinar. Avui toca Benneton. En un primer moment podriem pensar amb els monoplaces que van fer conèixer al Miquel Sabater, després vaig pensar que si els integrants de l'equip anaven de colors diferents podria fer referència al United Colors of Benneton.
Però finalment he vist la llum: El color de la vestimenta entre el groc i el blanc i els juraments continus dels seus jugadors el nom de l'equip és un homentatge a la visita del Papa Benneton XVI

Declaracions:

Xavier: "Les xines porten còfia"
Lluís: "Quina oloreta hi havia darrera la porteria..."
Anna: "Ara és quan el Víctor es farà mal..."

1x1
  • Pep: Correcto
  • Josep: Facebook
  • Albert: Bojan
  • Daniel: Goleador
  • Lluís: Convalesciente
  • Pere: Kàiser
  • Victor: Peligroso
  • Carles: Seguro

4 comentaris:

Vicmonty ha dit...

Jo recordo potser una mica mes be el partit...
Ells van sortir molt forts al començament del partit (potser degut a unes pregàries grupals....)

Però nosaltres vam començar a fer una forta pressió en tot el camp i es van dissoldre com un torronet de sucre, el problema va ser la falta de gol, en Daniel que no te mai falta de res va fer el seu golet, però ens va faltar un per guanyar el partit que teníem molt de cara.

Lluís Cadafalch ha dit...

bona crònica! però... Les xines porten còfia?

Xavier ha dit...

Fixa-t'hi avui Lluis ... deuen haver tingut alguna inspecció i com a manipuladores d'aliments que són han d'anar tapades

Pere ha dit...

Jo m'enrecordo perfectament del partit, i sobretot del detall més important que, de no fallar-lo, ens hauria pogut donar el triomf...