dimecres, 3 de març del 2010

Reforçats


Rasters 2 Maradonianos 2
(Xavier T 2)
El partit es plantejava com el gran retorn de l'equip jamaicà a la gran categoria, però en veure el calendari, i sobretot l'hora del partit, els mals auguris van començar a planar damunt del gran debut.

A la prèvia, l'equip es mantenia amb quatre elements i el dubte febrós que caigué hores abans. Aquest cop no es va tirar mà del filial sectari i es va recorre a l'agenda del Cargol de Sant Llorenç i Déu n'hi do, com va sortir.

Quatre més quatre, amb més consciència atacant que defensiva, amb més caràcter pel Kaiser de Sa Palomera i l'esmentat Cargol, afectat amb dolor al peu. i llibertat a la davantera pel sempre totterreny Victor i el ràpid nouvingut Xavier T que avançà a l'equip poc abans que el Pop de Verdi s'empassés l'empat amb l'ajut del focus del terreny.

Així s'arribà al descans i la inmediatesa dels gols es repetí a la represa en l'ordre invers. El partit fou igualat, de poder a poder, amb més arribada per part argentina, però sense descartar un final rasterià en alguna contra.

Al final, cal arribar a la conclusió, que amb partits així, dona goig tornar a la màxima categoria, contra un contrari que mereix l'emparellament com a Derby.

Declaracions
Pep: -La meva filla va comprar un coco, i no sabiem com partir-lo, vaig trobar el trofeu al porter menys golejat, un guant que semblava de bronze, el qual va quedar partit per la meitat en impactar amb el fruit. Llàstima...

1x1
  • Pep: Il.luminatti
  • Lluís: Renqueante
  • Pere: lo puto Kàiser
  • Victor: Agotado
  • Òscar: Tranquilo
  • Gabi: No tan tranquilo
  • Jordi: Jordi!!!
  • Xavier T: Bigoleador


7 comentaris:

Pere ha dit...

Molt bona cronica, Pep, i comparteixo l'opinio que partits com aquests dona gust jugar-los.

M'ha agardat aixo del "Pop de Verdi". La veritat es que a la segona part et vas lluir i et vas treure l'espineta del primer gol...

Ah! i a les delaracions post-partit algu va dir que els "rasters-maratonians" havien de pagar una ronda al proper Tossal com a multa, no?

Xavier ha dit...

Nois! no està gens malament començar la DH puntuant.
Per cert, quin dorsal va prendre l'arbitre del bigolejador ... per que devia portar t-shirt de propaganda d'algo o no? ;-)

Redactor en cap ha dit...

No va trascendir l'acta del partit, tot i que portava el 13.

Vicmonty ha dit...

Jo dimarts ja vaig fer la marató d'aquest cap de setmana... Amb la sensació de que fou un esforç totalment inutil.

Pere ha dit...

Víctor, sigues més clar... Digues que corries com un boig i després no te la passaven!!!

Lluís Cadafalch ha dit...

Que tothom sàpiga que lo de Cargol no és per que sigui lent., si no que és el grup d'amics que ens enomenem així per cornuts babosos i arrastrats!!

rutxi ha dit...

Felicitats Rasters! Ja veig q se us pot deixar sols... de totes maneres els maratonians haguessim pagat si tinguessim 3 puntets jejeje