dijous, 11 de març del 2010

En clima no tan hostil


Dijous 11 de Març de 2010

21:30h Gol T

Rasters Vs Agua del Grifo

Avui els Rasters s’enfronten a Agua del grifo, un equip que els jamaicans encara no saben com guanyar, si be es cert que en els dos enfrontaments previs els elements climatològics afavorien l’equip hídric, hem de tenir en compte que tàcticament es un equip molt ben col·locat defensivament parlant, ja que en l’anterior lliga van rebre menys de la meitat de gols en contra que els rasters, i possiblement això va fer decantar la lliga en el seu favor i no en el cantó jamaicà.

Aquest matx es presenta diferent, el fred polar que ha portat les neus aquesta setmana no ens ha abandonat, i les temperatures al camp seran molt pròximes a 0; Tot i que els jamaicans no estan acostumats a aquest clima polar, segurament ho portaran millor que un equip que amb aquestes temperatures pot cristal·litzar-se i quedar completament rígid...

Agua del grifo va empatar a 1 en el primer partit disputat a honor, i en l’entrevista realitzada a la finalització del partit “el reportero dicharachero” va augurar que l’equip hídric quedaria en les 3 primeres posicions d’aquesta tan competitiva lliga d’honor; Avui un equip que te entre cotonets a en Rutxi i l’Edu desprès d’un esforç maratonià aquest cap de setmana, i amb un Xavier que per fi surt d’infermeria, intentarà demostrar que el cronista meilinenc te menys criteri que alguns dels arbitres que xiulen per aquestos camps de gespa artificial.

3 comentaris:

Pere ha dit...

Agua del Grifo defensa molt be, i si marca un golet abans que el rival, viu de renda la resta del partit. Avui hem d'evitar les errades defensives i marcar abans que ells perque no es tanquin al darrera... Potser aixi podrem guanyar-los.

Pep ha dit...

Disfrutem de la divisió d'honor, amb partits com el de l'altre dia, amb victòria, això si.

Xavier ha dit...

Molt bé pel "avant match" Víctor. Espero que la teva feina al camp avui si tingui fruits ;-)
Fins després