dilluns, 18 de gener del 2010

Desfiletejant-se




Rasters 3 Wolof Team 2
(Edu i Albert 2)
Una coneguda xarxa de gimnassos de Barcelona que no us DIRé el nom, ha començat una campanya publicitària amb slògans com "Desneula't" o "Desturrona't". Així mateix, els Rasters han començat la pujada de gener amb una victòria treballada que fa baixar tots els filets de bou menjats per les festes.
S'enfrontàven contra l'equip que marca la línea d'ascens a divisió d'honor i la victòria era vital per les aspiracions jamaicanes del campionat d'apertura. L'equip es va sentir superior al rival, amb moltes arribades i molt poca punteria, al contrari que els africans que van materialitzar una de les dues ocasions, arribant al descans amb un 1-0 enganyós i perillós.
La segona part va seguir la tònica de la primera, però l'encert davant de porteria va ser diferent , acabant el partit amb un resultat massa ajustat pels mèrits dels equips. L'Edu amb un potent xut de falta fèia l'empat i dos grans "zambombatges" de l'Albert ( que veu cada dia més porteria) direnciaven el joc dels dos equips.
Capítol al marge és parlar de l'arbitratge d'un energúmen que es planta amb una gorra dels "indeseables", es passa la primera part parlant amb un altre energúmen i la segona deixant que el partit s'escalfi sense més motiu que la seva "xuleria i salero".
El partit en sí, permet als Rasters marcar una diferència de 9 punts amb un aspirant a l'ascens, tot i que no es creu que pugui arribar a lluitar pels llocs d'honor.
Declaracions:
El retard del rotatiu fa que les declaracions en roda de premsa, passades per fax pel corresponsal, ja no es llegeixin.
Rasteròmetre:
Pep: Frio
Josep: Tebio
Albert: Afinado
Daniel: Coberturero
Lluís: Afanoso
Pere: Lúcido
Rutxi: Mosca
Victor: Seco
Xavier: Palote
Edu: Abrelatas

5 comentaris:

Xavier ha dit...

Molt ben trobat el títol! i l'explicació del mateix.
Seguim endavant i líders!

Pere ha dit...

Liders i amb 4 punts d'avantatge sobre Tsunami, que ja van segons. Agua del Grifo va perdre amb Las Tropas!

Vicmonty ha dit...

molt bona cronica, encara que es nota que tambe has de desfiletejar el fer la cronica amb rapidesa quan juguem un dijous i despres un dimarts...

Personalment preferia la qualificació de "reservado" pero seco tambe te una connotació que m'agrada...

Vicmonty ha dit...

Per cert, d'aquest partit tenim doble cronica, l'original rasteriana i la feta per un becari de la meiland en la seva pagina, secció entrevistes.
Per sort per les vostres oides el video de les declaracions a ras de gespa no funcionen....

Pere ha dit...

Per cert, Pep, l'apel.lació de "Lúcido" té a veure amb la reacció després de la passada "precisa" que vaig rebre del porter?