dimecres, 13 de gener del 2010

Aquesta vegada.... NO!


Dijous 14 Gener 2010

21:30h Liga+

Rasters Vs Wolof Team

Dijous l’equip jamaicà torna a la lliga contra Wolof Team, un equip que els va sorprendre a l’anada i va suposar la primera derrota, Wolof Team van sapiguer aprofitar la badada inicial i la relaxació final per foradar 5 vegades la porteria rasteriana.

Aquesta vegada els rasters son conscients que s’enfronten a un bon equip que aprofita els regalets de l’equip contrari, i no li posarà les coses tan fàcils, això si, s’ha de tenir en compte que l’equip no haurà jugat un partit en 23 dies, i aquest pot esser realment un gran handicap amb que demà s’enfrontarà l’equip taronja, juntament amb el fred.

El servei tècnic rasterià no ha facilitat encara cap informació del possible 7 inicial ni de la llista de convocats pel partit, sembla ser que el secretisme es màxim, i dona a veure que l’equip no vol repetir la derrota i està mentalitzat en pujar a honor sense esperar a que s’acabi la lliga.

2 comentaris:

rutxi ha dit...

Avui ens plourà i/o el camp relliscarà... ideal pels tècnics i catastròfic pels porters q rebin xuts rasos... tacs llargs q si no serà com una pista de gel!

Pere ha dit...

Avui no està permès relaxar-nos i hem de sortir al camp a “mossegar”. Hem d’evitar que ens comencin guanyant (tot i que sembla ser la tònica dels darrers partits), i si succeeix això i aconseguim remuntar (cosa que per sort solem fer) amarrar el resultat i que no ens capgirin el marcador marcant 3 gols ens 5 minuts com en el partit d’anada!!!