divendres, 18 de desembre del 2009

La tàctica del gol del coix

Ràsters 7 Insinceros 4
(Rutxi 2, Edu 2, Víctor 2 i Pere)

Nit molt i molt freda a l'estadi comunal de la Meiland. Els jamaicans, no habituats a les baixes temperatures, van sortir al terreny de joc amb la premisa de desfer el malefici que conclou que després d'un Tossal la derrota és segura.

Les baixes de darrera hora de l'Albert i el Lluís, la gelor de l'ambient i possiblement la disposició tàctica van fer que la primera part s'acabés en un empat a dos, amb molt poc control del joc per part rasteriana, amb moltes dificultats per la sortida de la pilota. Els Insinceros jugaven molt avançats, però els Rasters no trobaven la forma d'arribar a dalt i només oferien perill a pilota aturada.

La segona part començà amb un gol afortunat dels mentiders, però va ser aquesta circumstància i la lesió de l'Edu que van fer canviar la fesonomia del partit.

L'aleshores coix, va passar a fer de palomero, buscant el que els nostres pares dèien el gol del coix, i el matx es va girar com un mitjó, amb un parcial de 5-0. Especial esment el segon gol del Victor, que s'ho va cobrar amb participacions de loteria.

Declaracions

Victor: " En aquest poble ha tocat tres vegades la loteria"
Rutxi: " Què ens tocaria?"
Edu: "37.500 euros, no?" amb de veu de Nuñes de crakòvia

1x1
  • Pep: Helado
  • Daniel: Motivado
  • Pere: Ensayista
  • Rutxi: Míster
  • Victor: Efectivo
  • Xavier: Correoso
  • Edu: Lesionado y/o goleador

5 comentaris:

Vicmonty ha dit...

Pep, ets el Ferran Adrià de les cròniques futbolístiques.
Aquesta en concret es sublim, he gaudit cada una de les paraules desitjant que no s’acabés mai... Però com els platets del Bulli, es una minsa ració, i el pròxim plat no arribarà fins la setmana següent.

Hauria de fer un tractat de com executar un punxerot amb efecte?

Xavier ha dit...

Enhorabona per la crònica i per la seva puntualitat.
Ja he tingut noticies de l'Albert. Es va trobar malament des de la nit anterior i tot i anar a treballar no estava gens fi ... va enviar un mail ahir a la tarda (contestant el de'n Josep que deia que era a la Xina)però, sembla ser , que ningú el va rebre i/o llegir. Misteris!

Edu ha dit...

Doncs el coix encara es nota la cama tonta, espero que no sigui res.De moment descans....

Vicmonty ha dit...

A aquestas alçadas hem de fer un barrio sesamo de?:

- Responder

- Responder a todos

Pere ha dit...

Molt bona cronica i molt bona foto!!! El veriatble Chigry amb la samarreta taronja del seu ex-equip encara es sembla mes al nostre... Si els de Kracovia coneguessin a en Daniel, potser el fitxaven i tot pel seu programa!!!

Tambe coincideixo que començar d'entrada amb el 2-3-1 sense saber com ens jugaria el rival va ser una mica arriscat. A la primera part ens van arribar un munt de vegades amb superioritat i sort que acabaven sempre amb xuts llunyans, que si haguessin trenat, algun altre gol ens haguessin fet...

Ara si que ja podem dir que s'ha acabat el malefici del post-Tossal!!!!