dilluns, 21 de desembre del 2009

Guanyar desdibuixats...


Dimarts 22 de desembre

21:30h San Ildefonso Tv

Rasters Vs La Mina FC

La redacció rasteriana no pot esperar mes l’informació complerta de la dècima jornada per fer aquest avantmatx, ja que estem a menys de 36 hores pel partit. Bàsicament l’informació que ens manca es el partit que es va disputar entre dos dels mes que possibles aspirants a l’ascens, Agua del grifo (actualment primer empatat a punts amb l’equip jamaicà) i Tsunamy (actualment tercer a 5 punts dels dos líders); El que si que podem dir ara mateix es que a falta de 7 partits els Rasters tenen 5 punts de marge amb el seu objectiu de la temporada, l’ascens a honor.

En partit de dimarts vers La mina, l’equip rasterià arriba com a favorit per emportar-se els tres punts, però el fet que en Pep i en Rutxi han marxat a l’entrega de trofeus del FIFAWorldPlayer juntament amb el dubte de si l’Edu arribarà a temps de la seva lesió muscular, fa que els jamaicans reclamin el porter de la cantera i es presentin al partit possiblement sense els dos creadors de joc.

Els experts diuen que aquest equip sense l’Edu i en Rutxi perd la seva essència Rasteriana, perd la seva fluïdesa i la seva arribada mitjançant el toc i el control, potser llavors dimarts veurem si l`inèrcia guanyadora i la qualitat individual dels jugadors jamaicans es poden imposar al penúltim de la lliga en un partit possiblement passat per fred i aigua.

4 comentaris:

Pep ha dit...

Quan reculli el premi "al porter més controvertit" dedicaré unes paraules a la resta de l'equip:
-Sense ells aquest premi hauria estat impossible, ja que mai juga només un porter, ni que sigui porter-davanter...gràcies.
(Ho diré emocionat i deixant unes llàgrimes, que ara es porta molt)

Pere ha dit...

Si aconseguim un porter reserva i cap jugador de camp s’ha de posar a sota els pals, en Daniel pot passar a la mitja amb l’Albert i els dos fer les funcions de crear joc. Si l’Edu es recupera, millor que millor perquè tindrem més control de joc al mig del camp... Si no, sempre pot venir a jugar lesionat i fer de “palomero” en punta i contribuir amb un algun altre “gol del coix”

Vicmonty ha dit...

Porter de la cantera confirmat

Pere ha dit...

Agua del Grifo y Tsunami van empatar 1-1. Seguim seons pero a nomes un punt del primer.