dimarts, 20 d’octubre del 2009

Un equip que no fa por

Dijous 22 Octubre
21:30h Liga+
Rasters Vs Wolof Team

Dijous ens enfrontem possiblement amb l’equip mes dèbil futbolísticament parlant d'aquesta lliga, un equip que no coneix que es puntuar i ha rebut 10 gols en dos partits i només ha sigut capaç de fer 2,en teoria no ha de ser problema per un equip que aspira a guanyar amb solvència aquesta lliga i reivindicar que es un equip d’honor de ple dret.

Però em de tenir molt en compte als estudiosos del futbol, aquells filòsofs que van parir frases mítiques com: “No hay equipo pequeño”,” El rival esta necesitado de puntos y lo dara todo en el campo”,”La relajación en estos partidos es nuestra peor enemiga”....

En teoria sense problemes d’incompatibilitat horària, l’equip al complert afrontarà aquest matx...

5 comentaris:

Xavier ha dit...

Entre la predicció del temps i el què va passar al Camp Nou ahir ... hem de tenir els ulls ben oberts!, és cert.

Pep ha dit...

Wolof és l'idioma que parlen, per exemple a Senegal, per tant, si els que es dèien la Mina s'anomenaven Pol, Jan i Roger,...demà jugarem contra un equip escandinau.

Xavier ha dit...

els "veterans" del Milan tampoc feien por! i ja veieu!
Per cert, per que en Ronaldinho és una momia si no té ni 30 anys? ;-)

Pere ha dit...

Oju amb parlar de l'edat Xavier, que potser nosaltres som dels equips més "veterans" de la Meiland, amb gairebé la meitat de la plantilla per damunt dels 40 anys i amb dos o més criatures!!!

Ja ho deien els Gaviotas... "hem perdut contra un equip de pares!!"

Xavier ha dit...

Si Pere, precisament ho dic per l'edat, que nosaltres amb la nostra no donem la mala impressió que fa en Ronnie en un camp de "furbou".