divendres, 12 de desembre del 2008

Ja surt el sol a Jamaica

Rasters 4 LKG 3
(Edu 2, Daniel i Víctor)

Fèia tres jornades que els Rasters no guanyaven. Fèia tres jornades que no marcaven cap gol. La mala estrugança del Tossal planejava sobre els intelectes dels jugadors rasterians.
Ahir es va plantejar el partit diferent. En Rutxi, des de fa jornades, plantejava un canvi de sistema, passant del 3-3 al 2-3-1 avançant la posició del central i d'un extrem. L'equip va sortir amb les piles posades i va tancar una brillant primera part que a falta d'1 minut dominava per 3-0.

Els inicis de la represa, amb en Daniel a al banqueta, van desorientar a l'equip, i al porter especialment..., i es van deixar empatar. Després, amb una altra actitud al camp i sabedors de la importància de la victòria, amb un gol de Víctor (estalviant-se les cerveses...), es va guanyar. Tot i patint com un raster.

Ja s'esperava que sortís el sol a Jamaica.

Hi havia un altre titular: "L'ECLOSIÓ DEL KÀISER DE SA PALOMERA"

Declaracions:
  • Àrbitre: "No podíem continuar, per que el seu porter ha anat a buscar gel..."
  • Daniel: "Jugant al mig es corre molt més..."

Vicmonty ha dit...

Com m'agrada la paraula "Determinante"!!!!

No es per criticar, pero si no m'equivoco amb aquest gol, en Daniel en porta 2....

Creieu que si en Daniel no hi es es millor jugar amb el clasic (3-2-1 o 3-3 segons es miri...) no pasa res per cambiar momentaniament les linies... i aixi desorientem una mica als rivals.... (no vull dir que en Daniel sigui la peça clau de la mitja que com el ciment ens aglutina a tots... pero si , ho dic)

Crec que avui m'he passat una mica amb el comentari...

Lluís Cadafalch ha dit...

bé, heu guanyat valeeeeeee
que amb el nou sistema els heu desorientat valeeeee
que en Pep s'ha tragat el gol de turno valeeee
que en Daniel no pot estar a la banqueta valeeee

jo el que he vist és que guanyava-ho 3-0 i us heu deixat empatar, ara recapaciteu, que si no és per que en Victor no volia pagar cerveses us remonten

he dit

Anònim ha dit...

La veritat és que a mi em va agradar el nou sistema, i passar de lateral “carriler” a central no va suposar un gran esforç (a veure que tal ens surt amb equips que ens pressionin molt més amunt)... L’única pega és que, a part dels corners i llançaments de banda, no puc pujar a l’atac, però en contrapartida m’he guanyat el sobrenom de “Kàiser”, espero poder mantenir-lo durant partits, si mes no, no deixaré passar cap bola que vingui per alt!!

El problema al començar la segona part és que varem perdre el mig del camp, en Daniel jugava un pel més endarrerit del que ho va fer en Rutxi o l’Edu (no sé qui dels dos jugava al mig), no hi havia tantes opcions de fer passades quan sortíem amb la pilota des de darrera i quan la perdíem a dalt ens agafaven l’esquena contínuament.

Ah! i aquest cop, el primer gol que varem rebre també va ser de rebot (xut desviat per en Pep, rebot al pal que va a parar als peus d’un davanter LKGuero i marca a plaer)... Ens ho haurem de fer mirar!!!