dimecres, 28 de novembre del 2007

A VEGADES ELS BURROS FAN CAGARADES

27 de novembre
7è partit (4 guanyats 3 perduts)

Rasters 1 Capitán Cook 5
(Pep, Sergi, Daniel, Pere, Rutxi, Víctor, Edu)

0-1
0-2
-----
0-3
1-3 Pere
1-4
1-5

Que n'és de difícil posar títol a la crònica del partit d'ahir; Pensava fer referència a la història que explicava en Rutxi de la Bahia dels Caníbals, però seria massa sagnolenta i ho podrien llegir nens petits.
Els rasters van començar el partit adormits, com si el fet de ser justos els volgués fer estalviar forces pel final de partit i va resultar que als 5 minuts ja perdien per 0-2. Havien de remontar davant d'un equip rocós, amb ofici i amb un excès de vehemència, exageracionisme i buscarraoneitat. Els rasters fins i tot van tenir els seus moments de domini i semblava que podrien entrar al partit, però un parells de gols en contra i alguna decisió arbitral (dic arbitral per no dir una bestiesa) van dur als rasters al fons de l'esvoranc.

Altres:
No cridis mai a ningú amb el nom que duu escrit a la samarreta: si posa Berberecho digue-li, per exemple, José Manuel. No s'enfadarà.

2 comentaris:

Vicmonty ha dit...

Per fi puc estrenar els comentaris d'aquest blog tan brillant....

S'ha de dir que ni de lluny vem fer el nostre millor futbol... potser el dibuix del equip era una mica coix per falta de defenses laterals... pero crec que es un altre partit perdut que queda pendent de revenja a la tornada... perque es pot guanyar.

Rasters ha dit...

catxis de nanos!!!
això de tans Tossals, sortir per la nit, batucades i demés s'ha d'acavar!!!
encara direu que esteu cansats dels compromisos internacionals com correr una cursa (Jean Bouin) només dos dies abans...
Haurem de crear el codi intern dels Rasters!!!
De totes maneres, no dubto de la vostra professionalitat, de moment clar.

(M'agrada la paraula "buscarraoneitat")

LLUÍS