dimarts, 26 d’octubre del 2010

Crònica des de la solitud de la porteria (I)

Rasters 1 PTOP 4
(Víctor)

Fins i tot, quan començava el partit creiem que era factible, que amb una mica d'encert i sort el solventariem amb escreix. Però res més lluny. ni es va tenir encert, i la sort va anar en contra.
L'equip contrari ja es va posar un nom ben estrany, per què els contraris, en comptes d'anar darrera la pilota, s'entretinguéssin en fer conjetures: Partit Telemàtic o Programàtic? Portugal Terra Obrigado Pastelitos? Petroquímica de Tarragona Oberta Parcialment...
Doncs això, que tantes conjetures van fer que arribéssim al descans amb un 2-0 inapelable.
A la represa l'equip rasterià es va encomenar a Sant Filet de tots els Ceps, però vam fer tard, la pilota aquell dia no volia entrar, la sort i l'encert es van quedar a casa veient Polònia. Ni el gol del Victor es va deixar assaborir, ja que als dos minuts ja s'havia posat terra pel mig amb el quart i definitiu gol de les sigles.

Per les sigles de les sigles: Amen.