dimarts, 11 de maig del 2010

Efecto Gorosito

Rasters 2 Dep.Arlanza 4
(Victor 2)
Tot i la diferència de punts i posició classificatòria, els Rasters van donar la talla i van comprometre a l'equip esportivista en un partit plantejat amb un novedós 3-2-1 aprofitant la velocitat d'un Victor molt efectiu.
La primera part es va acabar amb un empat a u que demostrava la solidesa defensiva dels jamaicans, gràcies també a la rapidesa en que es va aconseguir l'empat.
A la represa, l'equip es va sobreposar al marcador momentani de 3-1, amb un altre gol inverosímil del punta caribeny i va posar emoció al partit fins al xiulet final que va coincidir amb un penal que tancava el marcador.
Bones sensacions pels propers partits. La derrota era segura, ja que es venia d'un Tossal, per això el regust dolcet del partit.