dimarts, 13 d’abril del 2010

HELLCHEIB


Dimarts 13 d'abril de 2010

21:30h Channel 666

HELLCHEIB Vs Rasters

Infern Valencià-Illes Balears, es el que podríem dir sobre el pròxim rival, dels jamaicans... No deixa de ser una hipòtesi del significat d’aquest equip, segurament te una altre explicació, però seguint el principi filosòfic de la navalla d’Ockham en el qual es diu que l’explicació mes senzilla sol esser la correcta donarem aquesta hipòtesi per bona.

Per els rasters l’infern no es situa a les terres reconquerides per Jaume I, l’infern es situa mes enllà del túnel de la rovira, on les calderes d’en Pere Boter han deixat de proveir d’entrepans miraculosos, on les verdes praderes polimèriques han deixat de donar alegries i gairebé ensorren l’il·lusió narrativa del nostre redactor en cap.

L’anterior setmana l’equip va veure breument un petit, estret i sinuós camí que portava fora d’aquest etern patiment, però es va tancar tan ràpidament com va aparèixer i els rasters han perllongat una setmana mes la seva desesperació, esperem que avui es surti del infern per passar, una esperem que breu estada, al purgatori.

1 comentari:

Pep ha dit...

Vigila el que fumes..., jo crec que el nom l'han tret en un "comprovació de paraules" per exemple "jimpup".