5-2 Víctor
5-3
5-4
6-4 Enric

Tot i la tardança del cronista en escriure sobre el partit, guarda en les seves retines alguns dels episodis del gran partit viscut el passat 12 de febrer.
¿Qui dèia que als rasters els hi anava malament el camp de baix? des de la derrota de la final?
Doncs la victòria es va cimentar al començament del partit, quan en els primers minuts els Rasters jugaven amb superioritat numèrica (terminologia handbolica, com "adentro!!!" quan es vol dir gol) i posar-se als 10 minuts am,b un 3-0 a favor.
El rival, tot i retallar l'avantatge amb un home menys (3-1) no va poder contrarrestar el resultat ja que els Rasters havien sortit amb les piles ben posades i carregades.

El partit va ser intens i amb el 5-4 es van apretar les dents i es va rubricar amb un gol de l'Enric (el 9 de l'equip)

l'1x1 no el puc fer perquè no recordo qui erem